Rinus

Knvb rinus field photos edit 02
Bedtime 3

Coronavirus

Ter bestrijding van het coronavirus gelden er beperkende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Dit raakt ook het voetbal, wat voor nieuwe uitdagingen zorgt voor alle verenigingen, kaderleden en de spelers zelf. De KNVB biedt ondersteuning voor alle trainers en spelers met betrekking tot trainingen en/of andere voetbal-activiteiten. Meer informatie hierover vind je op deze pagina.

Voor het voetbal betekent dit dat spelers t/m 26 jaar mogen blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen, de competitie ligt wel stil en officiële wedstrijden zijn niet toegestaan. Spelers van 27 jaar of ouder mogen alleen sporten op anderhalve meter afstand. Op onderstaande pagina's kun je meer informatie en voetbal activiteiten voor beide doelgroepen vinden.

Knvb demo 10

Jeugd

Op deze pagina vind je meer informatie voor jeugdteams.

Schot 1

Senioren t/m 26 jaar

Op deze pagina vind je meer informatie voor spelers t/m 26 jaar.

Discussie

Senioren 27+

Op deze pagina vind je meer informatie voor senioren teams.

PROTOCOLLEN

De KNVB adviseert om de volgende protocollen en maatregelen te hanteren tijdens het organiseren van voetbalactiviteiten op de vereniging. Deze protocollen zijn gebaseerd op de protocollen van de Rijksoverheid en het NOC*NSF.

Inloggen1 0 0

Protocollen

Bekijk hier het protocol voor trainer-coaches en de overige protocollen voor spelers, ouders en algemene hygiëne.

INSPIRATIE?

Heb jij een leuke trainingsvorm, een leuke toernooivorm of wil je ook iets delen om andere verenigingen en/of trainers te inspireren? Stuur dan een e-mail naar rinus@knvb.nl of gebruik de hashtag #blijfvoetballen en deel deze via social media. Wie weet zie je jouw oefening of tip straks terug op Rinus!

Veelgestelde vragen

Assist kleedkamer

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen over het coronavirus en voetbal.

KNVB Contact

Bel KNVB Contact voor aanvullende vragen aan de KNVB. Van maandag tot en met vrijdag is KNVB Contact te bereiken van 9.00 tot 17.00 uur.