8 oefeningen voor 2 personen

Door de huidige corona maatregelen is voetballen voor spelers van 18 jaar en ouder alleen toegestaan in tweetallen, waarbij er anderhalve meter afstand moet worden gehouden. Op deze pagina vind je acht verschillende oefeningen die op een veilige manier uitgevoerd kunnen worden met tweetallen. Het is verstandig om contact met jouw vereniging op te zoeken, indien je op deze wijze gaat trainen met jouw team.

Voordat je gaat beginnen met de training, is het verstandig om de meest actuele protocollen te checken en deze te delen met de aanwezige spelers. Zorg er uiteraard voor dat iedereen die aanwezig is, alle maatregelen naleeft. 

ProtocollenBekijk hier het protocol voor trainer-coaches en de overige protocollen voor spelers, ouders en algemene hygiëne.

8 oefeningen

5 ballen afrondenBekijk de spelregels, afbeelding en video.Pion schiet spelBekijk de spelregels, afbeelding en video.Wie schiet als eerste de pion om?Bekijk de spelregels, afbeelding en video.Voetvolley 1 tegen 1Bekijk de spelregels, afbeelding en video.Voetbalfit vormen in eigen vierkantBekijk de spelregels, afbeelding en video.Boter kaas en eierenBekijk de spelregels, afbeelding en video.Parcours in wedstrijdvormBekijk de spelregels, afbeelding en video.Lijnen dribbelBekijk de spelregels, afbeelding en video.