Wat is een kalender

Met een kalender is het mogelijk om verschillende trainingen en/of trainingsplannen in te plannen voor jouw team specifieke kalender. Vervolgens is het mogelijk om trainingen en trainingsplannen achteraf te beoordelen en een persoonlijke notitie toe te voegen.

Een kalender is dus een plek waar trainingen, meerweekse programma’s en trainingsplannen per team op datum kan inplannen en opgeslagen kunnen worden. Het is mogelijk om de kalender op elk gewenst moment aan te passen. 

— Voorbeeld van een kalender op RINUS

Ook is het mogelijk om vanuit je kalender de ingeplande en uitgevoerde traning te beoordelen op basis van deze twee vragen:

  • Wat vond je van de uitvoerbaarheid van de training?
  • Hoe was het speelplezier tijden de training

Van deze twee vragen wordt een gemiddelde berekend en deze is uiteindelijk te zien door andere RINUS gebruikers bij het kiezen van een training. Ook is er ruimte om een persoonlijke notitie te plaatsen, die alleen te zien is door jezelf.

 

De kalender helpt een trainer om zijn/haar aankomende trainingen te beheren. Op die manier kan er worden gewerkt volgens een planning / programma, waardoor jeugdvoetballers alle facetten die belangrijk zijn voor hun leeftijd krijgen aangereikt. 

KalenderGa aan de slag met jouw kalender. Om deze functie te gebruiken dien je in te loggen.

Een trainingsplan creëren en toevoegenKlik hier om te zien hoe je een trainingsplan naar wens kunt creëren en toevoegen aan jouw kalender.