Rinus

KNVB AV INSTROOMCAMPAGNE 2021 HEADER
KNVB AV INSTROOMCAMPAGNE 2021 EDM HEADER

Oranjefestival O10 t/m O13

Op deze pagina vind je verdiepende informatie over het organiseren van het Oranjefestival voor spelers t/m 12 jaar. Zo kun je hier bijvoorbeeld uitgebreide informatie vinden over de inhoud van het programma en een bijbehorende veldindeling. Daarnaast kun je hier informatie vinden over de groepsindelingen en tijdschema's, aan de hand van diverse aantallen spelers.

Op de volgende pagina vind je uitgebreide informatie over de inhoud van het programma. Alle voetbalvormen die worden gebruikt worden uitgelegd aan de hand van een afbeelding, teksten en een video. Het programma is uit te voeren voor alle leeftijden.

KNVB AV INSTROOMCAMPAGNE 2021 EDM HEADER

Inhoud programma

Op deze pagina bekijk je de voetbalvormen

Als voorbeeld hebben wij een plattegrond gemaakt voor een mogelijke veldindeling. Met deze veldindeling hebben we rekening gehouden met veelvoorkomende situaties, zoals vaste pupillendoelen aan het hek. Uiteraard kun je de voetbalvormen ook op een andere manier uitzetten. Je hebt een heel veld nodig om het volledige programma uit te zetten.

HOE VEEL SPELERS DOEN ER MEE?

Het Oranjefestival kan worden georganiseerd met allerlei aantallen spelers. Klik op het aantal spelers wat voor jouw vereniging van toepassing is, voor meer informatie over een tijdschema en groepsindelingen.