Afmetingen

• Lengte: 15 meter
  • Breedte: 10 meter

Spelregels

• De spelers van beide teams staan opgesteld in de veldjes (10x15 meter), zoals in het schema staat weergegeven. Om en om mogen de teams de bal inbrengen op teken van de spelleider.
  • Er worden 5 ronden van 1 minuut gespeeld, na elke ronde wordt gewisseld en is er een pauze van 1 minuut.
  • De driehoekjes schuiven tijdens het wisselen 1 plaatsje op naar rechts, de rondjes blijven staan.
  • Na 10 minuten spelen hebben beide teams een drinkpauze van 5 minuten.
  • Op teken van de spelleider beginnen de spelers te dribbelen en proberen ze te scoren door de bal, onder controle, te dribbelen over de doellijn van de tegenstander. Na verovering van de bal worden de rollen direct omgedraaid en probeert de nieuwe aanvaller te scoren. Nadat een doelpunt is gemaakt, mag de speler bij wie is gescoord de bal inbrengen. Is de bal buiten het speelveld geraakt, dan mag de speler die de bal niet als laatste heeft aangeraakt met de bal gaan dribbelen. Er wordt niet met corners gewerkt.
  • Turf na afloop van elke ronde het aantal gewonnen wedstrijdjes per team. Schrijf na afloop van de 5 speelronden het totaalaantal gewonnen wedstrijdjes van elk team op de scorekaart. De eindstand wordt bepaald door het aantal gewonnen wedstrijden van de 5 spelers van elk team op te tellen, waarbij het team met het hoogste aantal gewonnen wed- strijden winnaar is. Vergelijk het aantal gewonnen wedstrijden dat alle teams achter hun naam hebben staan.