Rinus

KNVB Hoofd Opleiding opleidingen
Ballen

Ontdek de opleiding tot Hoofd Opleiding en Voetbalkadercoach

Als je interesse hebt om de rol van Hoofd Opleiding (HO) bij je vereniging te gaan invullen, dan sta je voor een mooie uitdaging. Samen met de jeugdafdeling draag je immers bij aan het plezier en de ontwikkeling van alle jeugdvoetballers én diverse groepen jeugdkaderleden.

Je kan al je ervaring in het voetballen, je ideeën over het begeleiden en opleiden van jeugdvoetballers en jeugdkader, je visie op wat er beleidsmatig moet worden vastgelegd en je idee ten aanzien van de organisatie van een jeugdopleiding delen met anderen en ontwikkelen. Er is een wereld te ontdekken, maar hoe pak je het aan en wat ga je doen? Een opleiding kan je hierbij goed helpen!

Hoofd Opleiding opleidingen video

Dit onderdeel gebruikt cookies

De voordelen van de opleiding tot HO

Ben je benieuwd wat de opleiding tot Hoofd Opleiding of Voetbalkadercoach voor jou kan betekenen? Op zoek naar de toelatingseisen of de inschrijfvoorwaarden, of ben je nieuwsgierig wanneer de nieuwe opleidingen van start gaan? Bekijk dan via onderstaande button meer informatie over de HO A, HO B en VKC opleidingen van de KNVB.

Opleiding Hoofd Opleiding en Voetbalkadercoach

De opleidingen tot HO en VKC

Hier vind je meer informatie over de HO A, HO B en VKC opleidingen van de KNVB.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de rol van Hoofd Opleiding of Voetbalkadercoach, neem dan contact op met de medewerker Voetbalontwikkeling in jouw regio.

KNVB ondersteuning vlag

Op zoek naar ondersteuning?

Iedere regio heeft haar eigen adviseurs die jouw vereniging kunnen helpen.