Trainingstip van de week

Vindt hier alle Trainingstip van de Week. Gemaakt door RINUS, de online assistent-trainer.

1 tegen 1 met verdediger in de rugKlik hier om de alle details van de oefening te bekijken en de oefening toe te voegen aan je training.

4 tegen 3 lijnvoetbalKlik hier om de alle details van de oefening te bekijken en de oefening toe te voegen aan je training.

Rinus, de online assistent-trainer

Dagelijks staan duizenden trainers op het veld. Van goedwillende ouders tot gediplomeerde oefenmeesters. Zij maken voetbal op de amateurvelden mogelijk en staan aan de basis van de ontwikkeling van nieuwe voetbalsterren. De KNVB heeft speicaal voor deze trainers een online platform: RINUS. Met de tool op KNVB Assist Trainers en de bijbehorende mobiele app hebben trainers op elk moment van de dag toegang tot honderden oefeningen, trainingen en klant-en-klare trainingsschema's. Zo kunnen zij inspiratie opdoen om jeugdvoetballers optimaal te laten genieten van wat zij het liefste doen: voetballen. 

Alle oefeningen, trainingen, en trainingsplannen zijn ontwikkeld vanuit de voetbalvisie die de KNVB omarmt: met plezier beter leren voetballen. Je kunt op RINUS terecht voor al jouw voetbaluitdagingen!