Rinus

Basisprincipes Rinus
Amateurvoetballers

De kalender

Met de kalender is het mogelijk om verschillende trainingen en/of trainingsplannen in te plannen voor jouw team. Vervolgens is het mogelijk om trainingen en trainingsplannen achteraf te beoordelen en een persoonlijke notitie toe te voegen.

De kalender is dus een plek waar trainingen, meerweekse programma’s en trainingsplannen per team op datum ingepland en opgeslagen kunnen worden. Het is mogelijk om de kalender op elk gewenst moment aan te passen.

Rinus Kalender
Voetbaltraining evalueren

Ook is het mogelijk om vanuit je kalender de ingeplande en uitgevoerde training te beoordelen op basis van deze twee vragen:

  • Wat vond je van de uitvoerbaarheid van de training?
  • Hoe was het speelplezier tijden de training

Van deze twee vragen wordt een gemiddelde berekend en deze is uiteindelijk te zien door andere Rinus gebruikers bij het kiezen van een training. Ook is er ruimte om een persoonlijke notitie te plaatsen, die alleen te zien is door jezelf.

Rinus KNVB Training Kiezen

De kalender helpt een voetbalcoach om zijn/haar aankomende trainingen te beheren. Op die manier kan er worden gewerkt volgens een planning, waardoor jeugdvoetballers alle facetten die belangrijk zijn voor hun ontwikkeling krijgen aangereikt.

Rinus Meerweeks programma

Kalender

Ga aan de slag met jouw kalender. Om deze functie te gebruiken dien je in te loggen.

Coachen van Jeugdvoetballers

Een trainingsplan creëren en toevoegen

Klik hier om te zien hoe je een trainingsplan naar wens kunt creëren en toevoegen aan jouw kalender.