Rinus

Rinus zelf oefeningen maken
Verschillende amateurverenigingen kenmerken

Nieuw in Rinus: Zelf oefeningen maken

Er is een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan Rinus. Hiermee is het mogelijk om zelf oefeningen te maken en om bestaande oefeningen uit Rinus te bewerken. Daarnaast zijn een aantal problemen rondom het inloggen opgelost, waardoor je voor een langere periode ingelogd blijft op Rinus.

Hoe het werkt

Bij het aanmaken van een nieuwe oefening vul je allereerst de basisgegevens in. Zoals de doelstelling van de oefening en welke voetbalhandeling er centraal staat. Als deze basisgegevens zijn ingevuld, kun je aan de slag met het tekenen van je organisatie. Bij een bestaande oefening uit Rinus, hoef je enkel de gewenste wijzigingen door te voeren.

Rinus op computer

Je kunt op een eenvoudige manier alle spelers, materialen en lijnen van jouw oefening tekenen. Als de tekening vervolgens gereed is, kun je de spelregels van de oefening invullen en bepalen hoe je de oefening makkelijker en moeilijker kunt maken voor jouw spelers. Rinus helpt je vervolgens een handje door de aandachtspunten van de oefening in te vullen. Vervolgens ben je klaar om de oefening op te slaan en toe te voegen aan jouw training.

Uitleg Rinus app

Uitleg zelf een oefening maken

Op deze pagina vind je uitleg over het zelf maken van een oefening

Heb je vragen over Rinus of deze nieuwe functionaliteit?

Joeri Houniet