Rinus

KNVB Podcast Interne voetbalschool
Searchhero3

Rinus in een nieuw jasje

Rinus is constant in ontwikkeling. De KNVB streeft ernaar om alle (jeugd)trainers in Nederland zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden als trainer. Om die reden proberen wij Rinus continu te ontwikkelen op basis van de wensen en behoeftes van onze gebruikers. Met deze nieuwe versie zorgen wij ervoor dat Rinus klaar is voor de toekomst.

Een toekomst waarbij we functionaliteiten willen toevoegen die de dagelijkse werkzaamheden van de trainer nog beter ondersteunen. Een nieuwe versie was noodzakelijk om deze toekomstige ontwikkelingen mogelijk te maken. Daarnaast zijn er een aantal verbeteringen toegevoegd. Geen zorgen, het meeste werkt nog precies op dezelfde manier.

WAT GAAT ER ALLEMAAL VERANDEREN?

Allereerst wordt Rinus letterlijk in een nieuw jasje gestoken. Het platform wordt voorzien van een nieuwe huisstijl met een nieuw logo. Dit zullen we de komende periode zo veel als mogelijk doorvoeren in alle content die momenteel al op het platform staat.

Het filteren van oefeningen, trainingen en meerweekse programma's is verbeterd. De werking van de filters is sneller geworden. Daarnaast laten de filters nu ook zien hoe veel resultaten er zichtbaar worden bij het invullen van de filters. Ook worden de resultaten van losse oefeningen anders weergegeven, waardoor je iets meer informatie over de oefening zichtbaar hebt.

Het zelf maken van een training of meerweeks programma gaat ook iets veranderen. De hulpbar aan de onderzijde verdwijnt en wordt vervangen door een aantal simpele stappen. Op deze manier wordt het zelf maken van een training of meerweeks programa eenvoudiger en kun je makkelijker de volgorde van oefeningen of trainingen veranderen.

BESCHIKBAAR

De nieuwe versie van Rinus is binnen enkele weken beschikbaar voor alle gebruikers. Mogelijk dat je hier de komende periode wat hinder van kan ondervinden, dit proberen we uiteraard te beperken tot een minimum.

Feedback op de nieuwe versie van Rinus stellen wij zeer op prijs, net als het doorgeven van eventuele fouten. Via onderstaande contactgegevens kun je in contact komen.

Joeri Houniet

Senior Medewerker Voetbalontwikkeling